Hyra lägenhet i Lyckeby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lyckeby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lyckeby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lyckeby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lyckeby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lyckeby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lyckeby.
Annons:

Hyresvärdar i Lyckeby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lyckeby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lyckeby.

KB Snickaren 208
N. Backen 39
371 65 LYCKEBY


Skillingeudde Fastigheter AB
Augerumsv. 22 B
371 63 LYCKEBY

Annons:

Lediga lägenheter i Lyckeby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lyckeby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lyckeby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lyckeby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lyckeby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lyckeby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lyckeby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lyckeby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lyckeby

I Lyckeby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lyckeby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lyckeby.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Yta:
Invånarantal: 4129, år 2008

I Lyckeby fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lyckeby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lyckeby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Blekinge.
Annons: