Hyra lägenhet i Bjursås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bjursås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bjursås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bjursås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bjursås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bjursås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bjursås.
Annons:

Hyresvärdar i Bjursås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bjursås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bjursås.

Bjursås Vandrahem
Storv. 65
790 21 Bjursås


Baxmo Fastighets AB
Nedre Larssveden 9
790 21 Bjursås

Annons:

Lediga lägenheter i Bjursås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bjursås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bjursås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bjursås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bjursås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bjursås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bjursås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bjursås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bjursås

I Bjursås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bjursås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

I Bjursås fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bjursås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bjursås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Dalarna.
Annons: