Hyra lägenhet i Bollnäs

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bollnäs här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bollnäs som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bollnäs som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bollnäs. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bollnäs kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 10 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bollnäs.
Annons:

Hyresvärdar i Bollnäs

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bollnäs vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bollnäs.

Bollnäs Bostäder, AB
Virvelv. 27
821 50 BOLLNÄS


Svensk Fastighetsförmedling
Långg. 29
821 43 BOLLNÄS


HSB Södra Norrland
Polacksg. 17
821 33 Bollnäs


Cancelliet AB
S. Kyrkv. 4
821 30 BOLLNÄS


Fastigheten Styvje 1:22 AB
Stenbomsg. 3
821 42 Bollnäs


Fastighetsbyrån Bollnäs
Långg. 9 C
821 43 BOLLNÄS


Björks Bygg & Fastighets AB, Björn E
Freluga 4643
821 93 Bollnäs


Roger Lindbloms El & Fastighet AB
Anneforsv. 67
821 41 BOLLNÄS


A. Forsells Fastigheter I Söderhamn, AB
Industrig. 14
821 41 BOLLNÄS


Hyr I Bollnäs AB
Nyg. 7
821 42 Bollnäs

Annons:

Lediga lägenheter i Bollnäs

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bollnäs kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bollnäs från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bollnäs samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bollnäs

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bollnäs kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bollnäs och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bollnäs eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bollnäs

I Bollnäs fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bollnäs av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

I Bollnäs fanns det sammanlagt 10 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bollnäs. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bollnäs rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Gävleborg.
Annons: