Hyra lägenhet i Edsbyn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Edsbyn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Edsbyn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Edsbyn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Edsbyn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Edsbyn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Edsbyn.
Annons:

Hyresvärdar i Edsbyn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Edsbyn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Edsbyn.

Woxnadalens Bygg, AB
Österg. 40
828 32 Edsbyn


NCC Industry AB
Koppars v. 30
828 34 Edsbyn

Annons:

Lediga lägenheter i Edsbyn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Edsbyn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Edsbyn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Edsbyn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Edsbyn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Edsbyn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Edsbyn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Edsbyn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Edsbyn

I Edsbyn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Edsbyn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Edsbyn.

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

I Edsbyn fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Edsbyn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Edsbyn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Gävleborg.
Annons: