Hyra lägenhet i Järvsö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Järvsö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Järvsö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Järvsö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Järvsö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Järvsö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Järvsö.
Annons:

Hyresvärdar i Järvsö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Järvsö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Järvsö.

Berglin-Bygg AB
Turistv. 54
820 40 JÄRVSÖ


Alphus I Järvsö AB
Alpv. 6
820 40 JÄRVSÖ


Svensk Fastighetsförmedling
Turistv. 48
820 40 JÄRVSÖ


Järvsö B&B
Ulvsta Snickarbacken 4
820 40 JÄRVSÖ


Svart Pist Living AB
Turistv. 56 D
820 40 JÄRVSÖ


Norrklack Fastigheter AB
Hiklacksv. 4
820 40 JÄRVSÖ


Järvsö Bygg Och Fastigheter AB
Åsen 26
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Järvsö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Järvsö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Järvsö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Järvsö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Järvsö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Järvsö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Järvsö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Järvsö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Järvsö

I Järvsö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Järvsö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Järvsö.

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

I Järvsö fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Järvsö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Järvsö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Gävleborg.
Annons: