Hyra lägenhet i Österfärnebo

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Österfärnebo här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Österfärnebo som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Österfärnebo som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Österfärnebo. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Österfärnebo kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Österfärnebo.
Annons:

Hyresvärdar i Österfärnebo

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Österfärnebo vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Österfärnebo.

Getbro Fastigheter AB
Åsv. 4 B
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Lediga lägenheter i Österfärnebo

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Österfärnebo kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Österfärnebo från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Österfärnebo samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Österfärnebo

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Österfärnebo kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Österfärnebo och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Österfärnebo eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Österfärnebo

I Österfärnebo fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Österfärnebo av och nedan finner du en del generell fakta om orten Österfärnebo.

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

I Österfärnebo fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Österfärnebo. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Österfärnebo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Gävleborg.
Annons: