Hyra lägenhet i Voxnabruk

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Voxnabruk här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Voxnabruk som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Voxnabruk som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Voxnabruk. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Voxnabruk kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Voxnabruk.
Annons:

Hyresvärdar i Voxnabruk

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Voxnabruk vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Voxnabruk.

Brukshöjden AB
Övre Hammarv. 14
828 93 Voxnabruk

Annons:

Lediga lägenheter i Voxnabruk

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Voxnabruk kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Voxnabruk från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Voxnabruk samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Voxnabruk

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Voxnabruk kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Voxnabruk och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Voxnabruk eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Voxnabruk

I Voxnabruk fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Voxnabruk av och nedan finner du en del generell fakta om orten Voxnabruk.

Voxnabruk är en småort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Voxna socken i västra Hälsingland. Strax intill orten rinner ån Voxnan. Orten är ett tidigare brukssamhälle. I Voxnabruk finns Voxna kyrka Lämningar från brukstiden finns i form av gruvor, smedja, masugn och herrgård.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 135, år 2010

I Voxnabruk fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Voxnabruk. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Voxnabruk rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Gävleborg.
Annons: