Hyra lägenhet i Ljugarn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ljugarn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ljugarn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ljugarn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ljugarn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ljugarn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ljugarn.
Annons:

Hyresvärdar i Ljugarn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ljugarn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ljugarn.

Ljugarns Bygg AB
Kvarnbacksv. 47
623 65 LJUGARN


Jra Fastighet AB
Ardre Alsarve 806
623 66 Ljugarn

Annons:

Lediga lägenheter i Ljugarn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ljugarn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ljugarn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ljugarn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ljugarn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ljugarn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ljugarn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ljugarn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ljugarn

I Ljugarn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ljugarn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ljugarn.

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

I Ljugarn fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ljugarn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ljugarn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Gotland.
Annons: