Hyra lägenhet i Falkenberg

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Falkenberg här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Falkenberg som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Falkenberg som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Falkenberg. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Falkenberg kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Falkenberg.
Annons:

Hyresvärdar i Falkenberg

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Falkenberg vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Falkenberg.

Vimo Fastigheter AB
Solhagav. 9
311 39 Falkenberg


FaBo
Rörbecksg. 6
311 31 Falkenberg


Svensk Fastighetsförmedling
Nyg. 30
311 30 FALKENBERG


Hyrfast AB
Slättenv. 3
311 40 Falkenberg


Bo-Nova Bostäder AB
Gammels v. 12
311 38 FALKENBERG


Andra Fastighetsdepoten I Falkenberg, AB
Sandg. 1
311 31 Falkenberg


HSB Göta
Köpmansg. 3
311 30 FALKENBERG


Anafora AB
Olofsbo 136
311 91 Falkenberg

Annons:

Lediga lägenheter i Falkenberg

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Falkenberg kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Falkenberg från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Falkenberg samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Falkenberg

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Falkenberg kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Falkenberg och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Falkenberg eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Falkenberg

I Falkenberg fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Falkenberg av och nedan finner du en del generell fakta om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

I Falkenberg fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Falkenberg. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Falkenberg rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Halland.
Annons: