Hyra lägenhet i Kungsbacka

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kungsbacka här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kungsbacka som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kungsbacka som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kungsbacka. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kungsbacka kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 11 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kungsbacka.
Annons:

Hyresvärdar i Kungsbacka

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kungsbacka vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kungsbacka.

Aranäs AB
Borgmästareg. 5 B
434 32 Kungsbacka


HSB Brf Rosen HSB Gbg
Forsv. 9
434 43 Kungsbacka


Alania Förvaltning AB
S. Torgg. 18
434 30 Kungsbacka


Bostadsföreningen Sjöallén AB
Sjöallén 8 B
434 31 KUNGSBACKA


Trollängen Bostads AB
Björkrisv. 36
434 60 KUNGSBACKA


SkandiaMäklarna
Vallg. 2
434 30 Kungsbacka


Husmanhagberg Kungsbacka
Västerg. 2
434 30 Kungsbacka


Larigo AB
Godhemsg. 10
434 41 Kungsbacka


KBA Lokalbostäder AB
Energig. 5 B
434 37 KUNGSBACKA


Ängsvidden AB
Hällingsjöv. 360
434 97 KUNGSBACKA


Tullen 8, HB
N. Torgg. 7 A
434 30 Kungsbacka

Annons:

Lediga lägenheter i Kungsbacka

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kungsbacka kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kungsbacka från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kungsbacka samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kungsbacka

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kungsbacka kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kungsbacka och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kungsbacka eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kungsbacka

I Kungsbacka fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kungsbacka av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

I Kungsbacka fanns det sammanlagt 11 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kungsbacka. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kungsbacka rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Halland.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.