Hyra lägenhet i Laholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Laholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Laholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Laholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Laholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Laholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 10 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Laholm.
Annons:

Hyresvärdar i Laholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Laholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Laholm.

Gunnohus, AB
Stortorget 9
312 30 Laholm


Pålssons Förvaltnings AB, Olle
Tjärbyv. 18
312 35 LAHOLM


Fastighetsbyrån
Köpmansg. 1
312 30 Laholm


Laholmshem AB
Stationsg. 2
312 30 Laholm


Ysby Fastigheter AB
Ebbarp 87
312 93 LAHOLM


Johan Månsson
Öreliden 3
312 32 Laholm


Gunnofastigheter, KB
Stortorget 9
312 30 Laholm


Fastighets AB Kvartetten
Doktorsstigen 1
312 31 LAHOLM


Fastighetsbolaget Svensson I Laholm AB
Idév. 16
312 96 Laholm


Merata Fastigheter AB
Ränneslöv västergård
312 95 LAHOLM

Annons:

Lediga lägenheter i Laholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Laholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Laholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Laholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Laholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Laholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Laholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Laholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Laholm

I Laholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Laholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

I Laholm fanns det sammanlagt 10 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Laholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Laholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Halland.
Annons: