Hyra lägenhet i Bräcke

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bräcke här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bräcke som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bräcke som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bräcke. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bräcke kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bräcke.
Annons:

Hyresvärdar i Bräcke

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bräcke vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bräcke.

Bräcke Fastigheter AB
Industrigatan 7
843 31 BRÄCKE

Annons:

Lediga lägenheter i Bräcke

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bräcke kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bräcke från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bräcke samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bräcke

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bräcke kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bräcke och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bräcke eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bräcke

I Bräcke fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bräcke av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bräcke.

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

I Bräcke fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bräcke. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bräcke rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: