Hyra lägenhet i Duved

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Duved här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Duved som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Duved som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Duved. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Duved kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Duved.
Annons:

Hyresvärdar i Duved

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Duved vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Duved.

Christensen Förvaltning AB
Duvedsbyn 165
837 71 Duved

Annons:

Lediga lägenheter i Duved

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Duved kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Duved från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Duved samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Duved

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Duved kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Duved och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Duved eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Duved

I Duved fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Duved av och nedan finner du en del generell fakta om orten Duved.

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

I Duved fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Duved. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Duved rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: