Hyra lägenhet i Frösön

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Frösön här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Frösön som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Frösön som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Frösön. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Frösön kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 6 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Frösön.
Annons:

Hyresvärdar i Frösön

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Frösön vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Frösön.

Diös Fastigheter AB
Fritzhemsg. 1 A
832 42 Frösön


Stortorget KB
Hornsg. 21
832 42 Frösön


Mittporten Fastigheter AB
Mällbyv. 23
832 46 Frösön


Rydells Fastighetsförvaltning
Nybov. 4
832 43 FRÖSÖN


Tre Läge Fastigheter AB
Viltstråket 15
832 54 FRÖSÖN


Bostadsrättsför Villagatan
Dalag. 6 B
832 43 FRÖSÖN

Annons:

Lediga lägenheter i Frösön

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Frösön kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Frösön från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Frösön samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Frösön

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Frösön kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Frösön och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Frösön eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Frösön

I Frösön fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Frösön av och nedan finner du en del generell fakta om orten Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

I Frösön fanns det sammanlagt 6 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Frösön. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Frösön rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: