Hyra lägenhet i Funäsdalen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Funäsdalen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Funäsdalen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Funäsdalen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Funäsdalen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Funäsdalen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Funäsdalen.
Annons:

Hyresvärdar i Funäsdalen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Funäsdalen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Funäsdalen.

Bent Fastighets AB
Rörosv. 16
840 95 FUNÄSDALEN


Prästgården
Rörosv. 24
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Lediga lägenheter i Funäsdalen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Funäsdalen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Funäsdalen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Funäsdalen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Funäsdalen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Funäsdalen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Funäsdalen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Funäsdalen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Funäsdalen

I Funäsdalen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Funäsdalen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

I Funäsdalen fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Funäsdalen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Funäsdalen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: