Hyra lägenhet i Gäddede

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Gäddede här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Gäddede som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Gäddede som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Gäddede. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Gäddede kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Gäddede.
Annons:

Hyresvärdar i Gäddede

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Gäddede vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Gäddede.

Frostviken Egendom AB
Storg. 41
833 61 GÄDDEDE


Babab Frostviken, AB
Norgev. 15
833 98 GÄDDEDE

Annons:

Lediga lägenheter i Gäddede

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Gäddede kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Gäddede från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Gäddede samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Gäddede

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Gäddede kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Gäddede och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Gäddede eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Gäddede

I Gäddede fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Gäddede av och nedan finner du en del generell fakta om orten Gäddede.

Gäddede (sydsamiska: Tjeedtege) är en tätort i Strömsunds kommun i nordligaste Jämtland, och kyrkby i Frostvikens socken. Gäddede ligger i ett fjällandskap endast 5 km öster om gränsen mot Lierne i Norge.

Yta: 136,21 hektar
Invånarantal: 401, år 2010

I Gäddede fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Gäddede. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Gäddede rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: