Hyra lägenhet i Hammerdal

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Hammerdal här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Hammerdal som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Hammerdal som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Hammerdal. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Hammerdal kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Hammerdal.
Annons:

Hyresvärdar i Hammerdal

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Hammerdal vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Hammerdal.

Korsta Fastigheter AB
Åsen 175
833 41 Hammerdal


Strömsunds Hyresbostäder AB
Kallbacksgränd 1 A
833 41 Hammerdal

Annons:

Lediga lägenheter i Hammerdal

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Hammerdal kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Hammerdal från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Hammerdal samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Hammerdal

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Hammerdal kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Hammerdal och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Hammerdal eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Hammerdal

I Hammerdal fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Hammerdal av och nedan finner du en del generell fakta om orten Hammerdal.

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

I Hammerdal fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Hammerdal. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Hammerdal rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: