Hyra lägenhet i Järpen

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Järpen här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Järpen som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Järpen som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Järpen. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Järpen kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Järpen.
Annons:

Hyresvärdar i Järpen

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Järpen vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Järpen.

Årehus AB
Strandv. 40
837 31 Järpen


H.J. Hjerpen AB
Skräddarv. 1
837 31 Järpen

Annons:

Lediga lägenheter i Järpen

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Järpen kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Järpen från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Järpen samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Järpen

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Järpen kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Järpen och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Järpen eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Järpen

I Järpen fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Järpen av och nedan finner du en del generell fakta om orten Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

I Järpen fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Järpen. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Järpen rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: