Hyra lägenhet i Krokom

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Krokom här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Krokom som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Krokom som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Krokom. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Krokom kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Krokom.
Annons:

Hyresvärdar i Krokom

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Krokom vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Krokom.

Krokomsbostäder AB
Frisörv. 6
835 80 KROKOM


Crenada Bostäder AB
Offerdalsv. 9
835 32 Krokom


Bygdekonsult I Kälen
Kälen 309
835 91 KROKOM

Annons:

Lediga lägenheter i Krokom

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Krokom kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Krokom från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Krokom samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Krokom

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Krokom kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Krokom och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Krokom eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Krokom

I Krokom fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Krokom av och nedan finner du en del generell fakta om orten Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

I Krokom fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Krokom. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Krokom rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: