Hyra lägenhet i Lit

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lit här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lit som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lit som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lit. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lit kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lit.
Annons:

Hyresvärdar i Lit

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lit vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lit.

Stockfelts Fastigheter AB
Östersundsv. 27
836 31 Lit

Annons:

Lediga lägenheter i Lit

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lit kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lit från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lit samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lit

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lit kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lit och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lit eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lit

I Lit fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lit av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

I Lit fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lit. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lit rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: