Hyra lägenhet i Östersund

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Östersund här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Östersund som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Östersund som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Östersund. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Östersund kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Östersund.
Annons:

Hyresvärdar i Östersund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Östersund vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Östersund.

Storsjöhus Fastigheter AB
Prästg. 65
831 34 östersund


Östersundshem AB
Rådhusg. 29
831 35 ÖSTERSUND


Svensk Fastighetsförmedling
Prästg. 25
831 31 ÖSTERSUND


Peab
Armégränd 4
831 32 östersund


Persson Invest Fastigheter
Fagerbacken 55
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Lediga lägenheter i Östersund

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Östersund kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Östersund från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Östersund samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Östersund

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Östersund kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Östersund och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Östersund eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Östersund

I Östersund fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Östersund av och nedan finner du en del generell fakta om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

I Östersund fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Östersund. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Östersund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: