Hyra lägenhet i Strömsund

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Strömsund här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Strömsund som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Strömsund som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Strömsund. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Strömsund kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Strömsund.
Annons:

Hyresvärdar i Strömsund

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Strömsund vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Strömsund.

Strömsunds Hyresbostäder AB
Storg. 19
833 33 STRÖMSUND


Jbek Fastigheter AB
Alanäsv. 15
833 34 Strömsund

Annons:

Lediga lägenheter i Strömsund

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Strömsund kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Strömsund från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Strömsund samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Strömsund

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Strömsund kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Strömsund och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Strömsund eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Strömsund

I Strömsund fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Strömsund av och nedan finner du en del generell fakta om orten Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

I Strömsund fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Strömsund. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Strömsund rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jämtland.
Annons: