Hyra lägenhet i Lekeryd

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lekeryd här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lekeryd som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lekeryd som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lekeryd. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lekeryd kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lekeryd.
Annons:

Hyresvärdar i Lekeryd

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lekeryd vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lekeryd.

Fastighets AB
Västergårdsv. 24
561 96 LEKERYD

Annons:

Lediga lägenheter i Lekeryd

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lekeryd kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lekeryd från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lekeryd samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lekeryd

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lekeryd kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lekeryd och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lekeryd eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lekeryd

I Lekeryd fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lekeryd av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lekeryd.

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

I Lekeryd fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lekeryd. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lekeryd rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jönköping.
Annons: