Hyra lägenhet i Malmbäck

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Malmbäck här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Malmbäck som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Malmbäck som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Malmbäck. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Malmbäck kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Malmbäck.
Annons:

Hyresvärdar i Malmbäck

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Malmbäck vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Malmbäck.

Bagarlidens Bostäder, AB
Kyrkog. 13
570 21 MALMBÄCK

Annons:

Lediga lägenheter i Malmbäck

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Malmbäck kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Malmbäck från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Malmbäck samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Malmbäck

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Malmbäck kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Malmbäck och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Malmbäck eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Malmbäck

I Malmbäck fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Malmbäck av och nedan finner du en del generell fakta om orten Malmbäck.

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

I Malmbäck fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Malmbäck. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Malmbäck rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jönköping.
Annons: