Hyra lägenhet i Sävsjö

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Sävsjö här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Sävsjö som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Sävsjö som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Sävsjö. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Sävsjö kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Sävsjö.
Annons:

Hyresvärdar i Sävsjö

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Sävsjö vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Sävsjö.

Sävebo AB
Köpmang. 4
576 35 Sävsjö


Bolev AB
Vallsjö gård
576 91 Sävsjö


Thg Fastigheter I Vrigstad AB
Terrassg. 2 A
576 36 SÄVSJÖ


Andol Bostad AB
Ö. Järnvägsg. 14 A
576 31 Sävsjö


Sävsjö Fastighetsförmedling
Skogsg. 22
576 36 SÄVSJÖ

Annons:

Lediga lägenheter i Sävsjö

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Sävsjö kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Sävsjö från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Sävsjö samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Sävsjö

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Sävsjö kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Sävsjö och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Sävsjö eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Sävsjö

I Sävsjö fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Sävsjö av och nedan finner du en del generell fakta om orten Sävsjö.

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

I Sävsjö fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Sävsjö. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Sävsjö rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jönköping.
Annons: