Hyra lägenhet i Tenhult

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Tenhult här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Tenhult som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Tenhult som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Tenhult. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Tenhult kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Tenhult.
Annons:

Hyresvärdar i Tenhult

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Tenhult vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Tenhult.

Gärdsbo Fastigheter AB
Spexeryd 6
560 31 TENHULT

Annons:

Lediga lägenheter i Tenhult

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Tenhult kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Tenhult från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Tenhult samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Tenhult

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Tenhult kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Tenhult och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Tenhult eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Tenhult

I Tenhult fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Tenhult av och nedan finner du en del generell fakta om orten Tenhult.

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

I Tenhult fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Tenhult. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Tenhult rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jönköping.
Annons: