Hyra lägenhet i Tranås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Tranås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Tranås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Tranås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Tranås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Tranås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Tranås.
Annons:

Hyresvärdar i Tranås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Tranås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Tranås.

Tranåsbostäder, AB
Piratens g. 1
573 31 TRANÅS


TRABO Fastigheter AB
Vasag. 13
573 31 TRANÅS


Bozzetto AB
Valltorps Gård
573 98 Tranås


Mogg Fastighets AB
Åkerg. 12
573 38 Tranås


Din Bostad I Tranås AB
Storg. 51
573 32 Tranås


Hulabro Fastigheter, AB
Säbydalsv. 6
573 93 TRANÅS


Ferblin Fastighets AB
Svampg. 2
573 43 Tranås


AB Tranåsbostäder
Storg. 52
573 32 Tranås

Annons:

Lediga lägenheter i Tranås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Tranås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Tranås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Tranås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Tranås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Tranås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Tranås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Tranås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Tranås

I Tranås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Tranås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

I Tranås fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Tranås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Tranås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Jönköping.
Annons: