Hyra lägenhet i Ankarsrum

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ankarsrum här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ankarsrum som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ankarsrum som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ankarsrum. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ankarsrum kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ankarsrum.
Annons:

Hyresvärdar i Ankarsrum

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ankarsrum vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ankarsrum.

Rodina Fastigheter AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM


Västerviks Bostads AB
Skolv. 5
593 70 Ankarsrum


Carebo Vimmerby AB
Ut-rumhult 1
593 71 ANKARSRUM

Annons:

Lediga lägenheter i Ankarsrum

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ankarsrum kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ankarsrum från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ankarsrum samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ankarsrum

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ankarsrum kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ankarsrum och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ankarsrum eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ankarsrum

I Ankarsrum fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ankarsrum av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ankarsrum.

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

I Ankarsrum fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ankarsrum. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ankarsrum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.