Hyra lägenhet i Bergkvara

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Bergkvara här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Bergkvara som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Bergkvara som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Bergkvara. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Bergkvara kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Bergkvara.
Annons:

Hyresvärdar i Bergkvara

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Bergkvara vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Bergkvara.

Handelshuset i Bergkvara AB
Dalskärsv. 1 A
385 40 BERGKVARA


Jff Fastigheter, AB
Storg. 45
385 40 BERGKVARA

Annons:

Lediga lägenheter i Bergkvara

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Bergkvara kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Bergkvara från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Bergkvara samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Bergkvara

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Bergkvara kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Bergkvara och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Bergkvara eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Bergkvara

I Bergkvara fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Bergkvara av och nedan finner du en del generell fakta om orten Bergkvara.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

I Bergkvara fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Bergkvara. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Bergkvara rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons:

Hitta lediga lägenheter i Sverige

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta hyresvärdar och fastighetsägare som kan hjälpa dig med att hyra lägenhet.