Hyra lägenhet i Borgholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Borgholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Borgholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Borgholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Borgholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Borgholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Borgholm.
Annons:

Hyresvärdar i Borgholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Borgholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Borgholm.

Svensk Fastighetsförmedling
V. Kyrkog. 20 B
387 31 Borgholm


Borgholmsfastigheter AB
Vetev. 9
387 36 BORGHOLM


Bo på Öland
Storg. 17
387 31 Borgholm

Annons:

Lediga lägenheter i Borgholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Borgholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Borgholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Borgholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Borgholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Borgholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Borgholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Borgholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Borgholm

I Borgholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Borgholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

I Borgholm fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Borgholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Borgholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: