Hyra lägenhet i Broakulla

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Broakulla här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Broakulla som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Broakulla som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Broakulla. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Broakulla kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Broakulla.
Annons:

Hyresvärdar i Broakulla

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Broakulla vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Broakulla.

M.A Bostads AB
Landsv. 34
361 53 BROAKULLA

Annons:

Lediga lägenheter i Broakulla

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Broakulla kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Broakulla från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Broakulla samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Broakulla

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Broakulla kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Broakulla och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Broakulla eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Broakulla

I Broakulla fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Broakulla av och nedan finner du en del generell fakta om orten Broakulla.

Johansfors är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Samhället byggdes upp runt glasbruket med samma namn. Det finns även ett sågverk och en plastindustri. Fotbollsspelarna, tillika bröderna, David, Viktor och Rasmus Elm kommer från Johansfors. Postortens namn är Broakulla.

Yta: 113,70 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

I Broakulla fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Broakulla. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Broakulla rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: