Hyra lägenhet i Emmaboda

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Emmaboda här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Emmaboda som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Emmaboda som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Emmaboda. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Emmaboda kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Emmaboda.
Annons:

Hyresvärdar i Emmaboda

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Emmaboda vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Emmaboda.

EBA-Emmaboda Bostads AB
Långg. 4
361 31 Emmaboda

Annons:

Lediga lägenheter i Emmaboda

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Emmaboda kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Emmaboda från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Emmaboda samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Emmaboda

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Emmaboda kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Emmaboda och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Emmaboda eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Emmaboda

I Emmaboda fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Emmaboda av och nedan finner du en del generell fakta om orten Emmaboda.

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

I Emmaboda fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Emmaboda. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Emmaboda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: