Hyra lägenhet i Färjestaden

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Färjestaden här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Färjestaden som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Färjestaden som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Färjestaden. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Färjestaden kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Färjestaden.
Annons:

Hyresvärdar i Färjestaden

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Färjestaden vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Färjestaden.

Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 1 Ölands Köpstad
386 31 Färjestaden


Jemi Fastigheter, AB
Smörblomsg. 7
386 30 FÄRJESTADEN

Annons:

Lediga lägenheter i Färjestaden

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Färjestaden kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Färjestaden från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Färjestaden samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Färjestaden

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Färjestaden kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Färjestaden och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Färjestaden eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Färjestaden

I Färjestaden fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Färjestaden av och nedan finner du en del generell fakta om orten Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

I Färjestaden fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Färjestaden. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Färjestaden rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: