Hyra lägenhet i Gamleby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Gamleby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Gamleby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Gamleby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Gamleby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Gamleby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Gamleby.
Annons:

Hyresvärdar i Gamleby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Gamleby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Gamleby.

Svensk Fastighetsförmedling
Karl-erik Månssons Torg 1 E
594 31 GAMLEBY


Västerviks Bostads AB
Västerviksv. 10
594 30 Gamleby


Vega Bostäder
Hamng. 11
594 32 Gamleby

Annons:

Lediga lägenheter i Gamleby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Gamleby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Gamleby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Gamleby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Gamleby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Gamleby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Gamleby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Gamleby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Gamleby

I Gamleby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Gamleby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Gamleby.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Yta: 317,87 hektar
Invånarantal: 2775, år 2010

I Gamleby fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Gamleby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Gamleby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: