Hyra lägenhet i Högsby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Högsby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Högsby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Högsby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Högsby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Högsby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Högsby.
Annons:

Hyresvärdar i Högsby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Högsby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Högsby.

Högsby Bostads AB
Storg. 17
579 30 Högsby


Jebo HB
Gullvivev. 11
579 33 HÖGSBY

Annons:

Lediga lägenheter i Högsby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Högsby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Högsby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Högsby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Högsby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Högsby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Högsby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Högsby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Högsby

I Högsby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Högsby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Högsby.

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

I Högsby fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Högsby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Högsby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: