Hyra lägenhet i Kalmar

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Kalmar här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Kalmar som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Kalmar som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Kalmar. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Kalmar kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 7 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Kalmar.
Annons:

Hyresvärdar i Kalmar

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Kalmar vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Kalmar.

Nilsson Fastigheter
Unionsg. 3
392 33 Kalmar


Tegnanders Fastighetsförvaltning
Storg. 18
392 32 KALMAR


Kalmarhem AB
Larmtorget 3
392 32 KALMAR


L W Fastigheter i Kalmar AB
N. Långg. 32
392 32 KALMAR


HSB Bostadsrättsförening Storklas
Svarvarv. 7
393 65 Kalmar


Molins Förvaltnings AB
N. Långg. 35
392 31 Kalmar


Piperskärr Bostad AB
Fornanderg. 2
392 33 Kalmar

Annons:

Lediga lägenheter i Kalmar

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Kalmar kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Kalmar från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Kalmar samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Kalmar

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Kalmar kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Kalmar och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Kalmar eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Kalmar

I Kalmar fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Kalmar av och nedan finner du en del generell fakta om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

I Kalmar fanns det sammanlagt 7 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Kalmar. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Kalmar rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: