Hyra lägenhet i Ljungbyholm

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Ljungbyholm här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Ljungbyholm som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Ljungbyholm som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Ljungbyholm. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Ljungbyholm kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Ljungbyholm.
Annons:

Hyresvärdar i Ljungbyholm

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Ljungbyholm vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Ljungbyholm.

Granbergs Bostads AB
Klintv. 14
388 32 LJUNGBYHOLM

Annons:

Lediga lägenheter i Ljungbyholm

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Ljungbyholm kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Ljungbyholm från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Ljungbyholm samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Ljungbyholm

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Ljungbyholm kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Ljungbyholm och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Ljungbyholm eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Ljungbyholm av och nedan finner du en del generell fakta om orten Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

I Ljungbyholm fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Ljungbyholm. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Ljungbyholm rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: