Hyra lägenhet i Nybro

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Nybro här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Nybro som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Nybro som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Nybro. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Nybro kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Nybro.
Annons:

Hyresvärdar i Nybro

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Nybro vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Nybro.

Nybro Bostads AB
Grönadalsg. 3
382 44 NYBRO


Maltebo 1:1
Maltebo 5339
382 91 NYBRO


Svensk Fastighetsförmedling
Fabriksg. 2
382 30 Nybro


Bröderna Karlssons Fastigheter AB
Florhult 115
382 94 Nybro

Annons:

Lediga lägenheter i Nybro

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Nybro kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Nybro från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Nybro samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Nybro

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Nybro kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Nybro och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Nybro eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Nybro

I Nybro fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Nybro av och nedan finner du en del generell fakta om orten Nybro.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

I Nybro fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Nybro. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Nybro rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: