Hyra lägenhet i Orrefors

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Orrefors här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Orrefors som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Orrefors som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Orrefors. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Orrefors kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Orrefors.
Annons:

Hyresvärdar i Orrefors

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Orrefors vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Orrefors.

Stemå Fastigheter AB
Vallg. 3 A
380 40 ORREFORS

Annons:

Lediga lägenheter i Orrefors

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Orrefors kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Orrefors från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Orrefors samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Orrefors

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Orrefors kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Orrefors och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Orrefors eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Orrefors

I Orrefors fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Orrefors av och nedan finner du en del generell fakta om orten Orrefors.

Orrefors är en tätort i Hälleberga socken, Nybro kommun i Kalmar län. Orrefors är framför allt känd för glasbruket med samma namn. Ursprunget till orten är ett järnbruk som anlades 1726 av kornetten Lars Johan Silfversparre, ägare till Orranäs säteri som var beläget vid Orranäsasjön.

Yta: 123,02 hektar
Invånarantal: 719, år 2010

I Orrefors fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Orrefors. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Orrefors rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: