Hyra lägenhet i Oskarshamn

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Oskarshamn här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Oskarshamn som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Oskarshamn som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Oskarshamn. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Oskarshamn kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 8 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Oskarshamn.
Annons:

Hyresvärdar i Oskarshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Oskarshamn vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Oskarshamn.

Peab
Väderumsv. 6
572 36 Oskarshamn


Ekstaden AB
Garvareg. 6
572 30 Oskarshamn


Byggebo I Oskarshamn AB
Ingenjörsv. 44
572 61 Oskarshamn


KB Svalan
L. Torget 6 B
572 30 Oskarshamn


PJN Sverige AB
Hällviksv. 5
572 40 OSKARSHAMN


Raiskio Fastighets AB
Kammarviksv. 12
572 40 OSKARSHAMN


Bolunden Fastighets AB
Hamng. 6 B
572 30 Oskarshamn


Kuststaden Fastigheter
Garvaregatan
572 30 Oskarshamn

Annons:

Lediga lägenheter i Oskarshamn

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Oskarshamn kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Oskarshamn från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Oskarshamn samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Oskarshamn

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Oskarshamn kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Oskarshamn och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Oskarshamn eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Oskarshamn

I Oskarshamn fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Oskarshamn av och nedan finner du en del generell fakta om orten Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

I Oskarshamn fanns det sammanlagt 8 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Oskarshamn. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Oskarshamn rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: