Hyra lägenhet i Överum

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Överum här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Överum som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Överum som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Överum. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Överum kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Överum.
Annons:

Hyresvärdar i Överum

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Överum vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Överum.

Västerviks Bostads AB
Prästgårdsg. 1 B
590 96 ÖVERUM

Annons:

Lediga lägenheter i Överum

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Överum kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Överum från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Överum samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Överum

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Överum kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Överum och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Överum eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Överum

I Överum fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Överum av och nedan finner du en del generell fakta om orten Överum.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

I Överum fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Överum. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Överum rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: