Hyra lägenhet i Rockneby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Rockneby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Rockneby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Rockneby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Rockneby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Rockneby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Rockneby.
Annons:

Hyresvärdar i Rockneby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Rockneby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Rockneby.

Thörnströms Fastigheter
Revsudden 183
395 94 ROCKNEBY

Annons:

Lediga lägenheter i Rockneby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Rockneby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Rockneby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Rockneby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Rockneby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Rockneby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Rockneby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Rockneby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Rockneby

I Rockneby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Rockneby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Rockneby.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

I Rockneby fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Rockneby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Rockneby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: