Hyra lägenhet i Torsås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Torsås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Torsås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Torsås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Torsås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Torsås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 3 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Torsås.
Annons:

Hyresvärdar i Torsås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Torsås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Torsås.

Torsås Fastighets AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


TBAB, Torsås Bostads AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS


Tbab Torsås Bostads AB
Dalg. 1
385 31 TORSÅS

Annons:

Lediga lägenheter i Torsås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Torsås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Torsås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Torsås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Torsås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Torsås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Torsås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Torsås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Torsås

I Torsås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Torsås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Torsås.

Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Yta: 247,74 hektar
Invånarantal: 1848, år 2010

I Torsås fanns det sammanlagt 3 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Torsås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Torsås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: