Hyra lägenhet i Vena

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Vena här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Vena som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Vena som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Vena. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Vena kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Vena.
Annons:

Hyresvärdar i Vena

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Vena vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Vena.

Bo Bra Vena Christer Andersson AB
Främsteby Tågaborg
577 93 VENA

Annons:

Lediga lägenheter i Vena

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Vena kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Vena från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Vena samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Vena

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Vena kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Vena och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Vena eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Vena

I Vena fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Vena av och nedan finner du en del generell fakta om orten Vena.

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Yta: 79,15 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

I Vena fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Vena. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Vena rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: