Hyra lägenhet i Vimmerby

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Vimmerby här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Vimmerby som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Vimmerby som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Vimmerby. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Vimmerby kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 5 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Vimmerby.
Annons:

Hyresvärdar i Vimmerby

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Vimmerby vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Vimmerby.

VBO Fastighets AB
Kvarnängsg. 3
598 39 VIMMERBY


La Casita Verde AB
Storg. 58
598 38 Vimmerby


Sture Forsberg Fastighet AB
Storg. 52
598 37 VIMMERBY


Vimarhem AB
Lögstadsg. 6
598 39 VIMMERBY


Alexnäs Fastighets AB
Bomhagsg. 1
598 35 VIMMERBY

Annons:

Lediga lägenheter i Vimmerby

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Vimmerby kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Vimmerby från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Vimmerby samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Vimmerby

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Vimmerby kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Vimmerby och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Vimmerby eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Vimmerby

I Vimmerby fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Vimmerby av och nedan finner du en del generell fakta om orten Vimmerby.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

I Vimmerby fanns det sammanlagt 5 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Vimmerby. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Vimmerby rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kalmar.
Annons: