Hyra lägenhet i Braås

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Braås här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Braås som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Braås som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Braås. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Braås kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 4 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Braås.
Annons:

Hyresvärdar i Braås

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Braås vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Braås.

Rappe Fastighets AB
Mörkaskog
363 91 Braås


A. Johnsson Fastigheter AB
Marknadsv. 20
363 91 Braås


Örkens Bygg & Fastighets AB
Kvarnagården Lidbofors
363 91 Braås


Lindwalls Fastigheter i Braås AB
Sjösåsv. 9
363 41 BRAÅS

Annons:

Lediga lägenheter i Braås

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Braås kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Braås från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Braås samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Braås

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Braås kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Braås och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Braås eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Braås

I Braås fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Braås av och nedan finner du en del generell fakta om orten Braås.

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

I Braås fanns det sammanlagt 4 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Braås. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Braås rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: