Hyra lägenhet i Lagan

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lagan här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lagan som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lagan som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lagan. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lagan kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lagan.
Annons:

Hyresvärdar i Lagan

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lagan vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lagan.

Lagans Fastighets AB
Västerg. 10
341 50 Lagan


Bökeliden AB
Västerg. 10
341 50 Lagan

Annons:

Lediga lägenheter i Lagan

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lagan kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lagan från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lagan samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lagan

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lagan kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lagan och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lagan eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lagan

I Lagan fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lagan av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lagan.

Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergs län och kyrkby i Berga socken med Berga kyrka. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland andra Swedrive AB som tillverkar transmissionsprodukter, Modulpac AB som tillverkar kapsyler och förpackningar i plast...

Yta: 272,95 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

I Lagan fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lagan. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lagan rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: