Hyra lägenhet i Lenhovda

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lenhovda här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lenhovda som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lenhovda som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lenhovda. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lenhovda kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 2 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lenhovda.
Annons:

Hyresvärdar i Lenhovda

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lenhovda vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lenhovda.

Uppvidingehus, AB
Apoteksg. 5
364 42 Lenhovda


J O Franssons Fastigheter AB
Köpmang. 2
364 42 Lenhovda

Annons:

Lediga lägenheter i Lenhovda

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lenhovda kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lenhovda från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lenhovda samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lenhovda

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lenhovda kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lenhovda och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lenhovda eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lenhovda

I Lenhovda fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lenhovda av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

I Lenhovda fanns det sammanlagt 2 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lenhovda. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lenhovda rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: