Hyra lägenhet i Lessebo

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Lessebo här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Lessebo som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Lessebo som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Lessebo. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Lessebo kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Lessebo.
Annons:

Hyresvärdar i Lessebo

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Lessebo vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Lessebo.

AB Lessebohus
Stationsg. 10
365 31 LESSEBO

Annons:

Lediga lägenheter i Lessebo

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Lessebo kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Lessebo från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Lessebo samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Lessebo

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Lessebo kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Lessebo och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Lessebo eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Lessebo

I Lessebo fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Lessebo av och nedan finner du en del generell fakta om orten Lessebo.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

I Lessebo fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Lessebo. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Lessebo rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: