Hyra lägenhet i Liatorp

Annons:
Guide till att hyra lägenhet i Liatorp här hjälper vi dig som letar efter lediga lägenheter i Liatorp som går att hyra av olika typer av fastighetsägare. Här samlar vi alla kända hyresvärdar i Liatorp som du kan ta kontakt med när du letar efter en ledig lägenhet att hyra i Liatorp. Om du är på jakt efter lediga lägenheter i Liatorp kan du hitta bra vägledning på denna sida. Sammanlagt finns det 1 olika fastighetsägare och hyresvärdar att välja mellan i Liatorp.
Annons:

Hyresvärdar i Liatorp

Nedan kan du ta del av vår lista över olika fastighetsägare och hyresvärdar i Liatorp vilka du kan ta kontakt med om du vill hyra lägenhet i Liatorp.

Wickströms Bostäder AB
Virkenhultsv. 9
343 74 Liatorp

Annons:

Lediga lägenheter i Liatorp

För att ta reda på om det finns lediga lägenheter i Liatorp kan du välja ut några lämpliga hyresvärdar från listan ovan att ta kontakt med. En del av fastighetsägarna i Liatorp från listan ovan kan både hjälpa dig med att hyra lägenhet i Liatorp samt i vissa fall köpa en bostadsrätt.

Hyra lägenhet i Liatorp

Att hitta en ledig lägenhet för dig som vill hyra lägenhet i Liatorp kan ibland kännas svårt och nästan hopplöst. Viktigt är dock att inte ge upp och se till att använda sig av bekanta och gärna ringa upp hyresvärdar i Liatorp och presentera dig och artigt fråga om lediga lägenheter i Liatorp eller om dom har någon kö som du kan anmäla dig till.

Lägenhetsrelaterad fakta om Liatorp

I Liatorp fanns som bekant minst en hyresvärd som du kunde hyra lägenhet i Liatorp av och nedan finner du en del generell fakta om orten Liatorp.

Liatorp är en tätort i Älmhults kommun i Kronobergs län. Liatorp är belägen vid Södra stambanan som nådde samhället 1862 från Malmö och utgjorde därmed den nordliga ändpunkten på banan till 1864, då förlängningen till Falköping var klar.

Yta: 85,30 hektar
Invånarantal: 555, år 2010

I Liatorp fanns det sammanlagt 1 olika hyresvärdar och fastighetsägare att välja mellan när du letar efter möjlighet till att hyra lägenhet i Liatorp. Om du trots detta inte hittar någon passande lägenhet i Liatorp rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hyresvärdar i Kronoberg.
Annons: